През лятото много често си правя тази салата.Особено за вечеря.Лека,свежа но и в същото време засища.Със сангрия,студена лимонада с мента или сок от сезонен плод...
Продуктите са следните,а количествата по желание:
кус-кус
домат
авокадо
мента
зехтин
сол
- Приготвям кус-куса предварително, заливам с гореща вода според указанията и после оставям да се охлади.Понякога дори си стои в хладилника и чака да бъде използван.
- Нарязвам домата и авокадото на малки кубчета,а ментата на ситно.
- Смесвам кус-куса със зехтин,сол и нарязана на много ситно мента.Разбърквам и тогава добавям зеленчуците.
- Ментата трябва да е съвсем малко,едно-две листенца за да добави само свеж аромат.
Няма коментари:
Публикуване на коментар