Тук сте кулинари и знаете колко най-вкусни са чушките върхари, онези дребосъци, които обикновено оставят на корена и изхвърлят (аз да разбера къде ги хвърлят и ще ги опоскам всичките) или пък на пазара слагат в някой ъгъл да не се виждат на някаква никаква цена колкото да ги пробутат.Малки, шарени, с различни размери недоносени чушчици, които аз грабя както невидяла, чак продавача сигурно мисли, че съм на изпарения от заплатата си щом ги купувам.
Какво използвам:
върхари
сирене
яйца
може и малко настърган кашкавал
- Пека върхарите
- С нож цепвам от едната страна и с лъжица слагам смес от сирене и яйца
- Нареждам в тавичка или кошница на еър фрайър и пека докато стегне плънката и се получи приятен загар.
- За повече вкус и вид може да се настърже малко кашкавал отгоре.
- Задължително със салата ги хапваме или просто нарязан домат
Няма коментари:
Публикуване на коментар