Първи вариант - най-любим
червени и зелени чушки
сирене
яйца
Чушките се нарязват на резенчета
Задушават се с мазнина и малко вода докато омекнат
Прибавя се натрошено сирене.Разбърква се.
Когато сиренето се разтопи си чукват яйца.
Втори вариант
червени и зелени чушки
лук
чесън
домат
яйца
Всички зеленчуци се нарязват на едро.
Задушават се първо лука и чесъна,после се добавят чушките и накрая домат.
Когато омекнат се добавя яйце.
Трети вариант
печени червени и зелени чушки
сирене
яйца
домат
Печени чушки се нарязват на ситни парченца.
В мазнина се запържват заедно със сиренето.
Прибавя се настърган домат и се чукват яйца.
На миш-маш много му отива нещо лютичко,дали ще се нареже едно люто чушле вътре или ще се сервира отделно:
Как може миш-маш без едни топли хлебчета:
Или тези типови хлебчета с мед,леко сладки идеално подхождащи на соленото ястие:
За още истории и много повече рецепти всеки ден,заповядайте и във Фейсбук страничката на блога:
Няма коментари:
Публикуване на коментар